Hej! Jestem senior front end developerką, związaną z IT od lat nastoletnich, ale typowo pracującą w korporacjach od 7 lat. (a miałam być architektem, a potem prowadziłam studio pole dance przez 5 lat :D ) Przez ostatni rok brałam udział w programie mentoringowym w mojej firmie, a teraz jestem mentorką tutaj :) W trakcie mojego rocznego programu bardzo sprawdził się nam test osobowości: https://www.16personalities.com/ który można zrobić za darmo i daje świetne pojęcia o nas samych, pamiętajcie tylko żeby odpowiadać szczerze a nie tak jakbyście chciały żeby było :) Warto też ten test powtórzyć sobie za kilka tygodni/miesięcy i sprawdzić czy coś się zmieniło, bo to też naturalne. Co jakiś czas będę tu wrzucać różne materiały które fajnie się sprawdzają i ćwiczenia takie jak Personal Value Tool, czy Imposter Syndrome Toolkit (jak nie czytałyście jeszcze o syndromie oszusta (Imposter Syndrome) to mocno polecam, gwarantuje że większość z nas się tak czuje i nie wiemy jak dużo osób obok nas też tak ma!). W lutym będę prowadziła warsztaty o front-end'zie na które już serdecznie zapraszam.
top of page

Woman of IT
Publiczna·91 uczestników
użykowników
- Marija Strancevska
- Aleksandra
- Kamila Kotrys
bottom of page
O tak, warto się zaprzyjaźnić ze swoim osobistym oszustem :)